Michal_19 Napisano 3 Grudnia 2010 Napisano 3 Grudnia 2010 Przejrzałem wszystkie tematy i nie mogę nic o tym znaleźć. Jak przerobić zwykłe koła na SS i na takie jak w zestawie Low Deck? Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 3 Grudnia 2010 Super Moderator Napisano 3 Grudnia 2010 Witam. Kiedyś przerabiałem opony. Podam ci link do relacji na której jest to pokazane. viewtopic.php?t=15212&postdays=0&postorder=asc&start=75 Miłej zabawy. Pozdrawiam jawkers. Cytuj
Michal_19 Napisano 3 Grudnia 2010 Autor Napisano 3 Grudnia 2010 Wielkie dzięki na pewno skorzystam Jeszcze tylko pomoc jak przerobić na SS. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 3 Grudnia 2010 Super Moderator Napisano 3 Grudnia 2010 SS-y też robiłem. viewtopic.php?t=6616&postdays=0&postorder=asc&start=105 Ale jak to jest zrobione, to musisz dobrze przygladnąć się oponie na zdjęciu. Bardzo prosto się je wykonuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi