Akahoshi Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Model zaczęty w sierpniu ubiegłego roku i nie skończony. Niedawno stwierdziłem iż przyszedł na niego czas i oto efekt. Nieszczególnie jestem z niego zadowolony. Coś tam próbowałem na nim lutować (lufa RB i blachy Edka), ale lutownicą transformatorową mi to nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 Witam! Ładny modelik, podoba mi się. Popełniłem takiego jakiś czas temu. Wszystko jest OK, poza tym błotem w takim dziwnym tlenkowym odcieniu i zarwanym przednim zawieszeniem, które to rozjeżdża się za bardzo na boki. Poza tym super wygląda, a deska rozdzielcza prezentuje się znakomicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 Byloby świetnie gdyby nie wygladal jakby sluzyl w Wietnamie, kalki na przyczepce sie nie srebrzyly i kolo nie byly rozkraczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 Fajny, tylko błoto jakieś takie jednobarwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi