gruby440 Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 Witam otóż mam problem zamówiłem scanie 164l italeri i nie wiem za bardzo na jaki kolor pomalować poszczególne elementy silnika. PS mam nadzieje że ktoś pomoże Pozdrawiam gruby440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 Mi osobiscie podoba sie różowa v8. Pomogłem? Jest na forum opcja szukaj, temat kolorow silnikow w scani byl kilkakrotnie walkowany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruby440 Napisano 11 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2010 dzięki kolego chodzi głównie o silnik bo scania ma być czarna i po otwarciu kabiny chce żeby się wyróżniał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 Rozowy napewno bedzie sie wyroznial, a jak namalujesz na nim jakies kwiatki i biedronke to juz w ogole bedzie kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruby440 Napisano 11 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2010 Nie aż tak nie umiem malować . Ale dzięki za rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 voseba, uspokój się, jak pytanie jest z lekka głupie, to nie pisz lepiej nic , niż miałbyś prowokować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruby440 Napisano 12 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2010 Gulus a ty na jako radził byś pomalować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Grudnia 2010 Super Moderator Share Napisano 12 Grudnia 2010 Witam. Masz tu dwa linki, w których znajdziesz coś na temat Scani. Pierwszy ogólny do relacji z budowy Scanii na forum, a w drugim linku znajdziesz ramę pomalowaną. http://www.modelwork.pl/search.php?mode=results viewtopic.php?t=20578&start=75 Miłego szukania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi