JW Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Dziś są obloty jednego z Mi-17, które przybyły na pokładzie AN-124 Rusłan do Bydgozczy 27 i 28 grudnia. http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=b596c344ecfc192c Zdjęcie dzięki uprzejmości kolegi Asta ze stowarzyszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof II Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Teraz to szybko pójdzie, muszę się szybko do WZL wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 To trochę musiało ich przybyc bo widzialem je w sobotę i naliczyłem cztery czy pięć sztuk (albo to inne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof II Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 A gdzie je widziałeś? Ja widziałem jednego na swoim blokiem ok 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Jak sie chyba z Białych Błót do Bydgoszczy jedzie to przy lub za takimi małymi budynkami stały i sam nawet tacie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 No, może nie najpiękniejsze, ale ciekawe malowanko nam doszło Tu jeszcze jedno ujęcie: http://lotnictwo.net/foto.php?id=132368 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 To trochę musiało ich przybyc bo widzialem je w sobotę i naliczyłem cztery czy pięć sztuk (albo to inne ) Wszystkich ex irackich Mi-17 jest 7 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof II Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Jak sie chyba z Białych Błót do Bydgoszczy jedzie to przy lub za takimi małymi budynkami stały i sam nawet tacie mówiłem Stały 3? przy wiadukciee? To w WZL, ja widziałęm je tam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 No dokładnie tam w Wojskowych Zakładach Lotniczych nr.2 w Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 20 Marca 2007 Autor Share Napisano 20 Marca 2007 Najciekawsze jest to że noszą 4 cyfrowe numery boczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 14 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi