artoor_k Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Czołem! Planuję zrobić sobie naszego przedwojennego "Bałtyka" ,mam już model kartonowy firmy JSC tylko jest on zrobiony "do linii wodnej". Czy ktoś z was koledzy ma może dobre plany na podstawie których mógłbym "dorobić" mu część podwodną? Chodzi mi zwłaszcza o przekroje poprzeczne tzn (nie wiem czy dobrze to określę) "wręgi" wyznaczające kształt okrętu . Będę wdzięczny za każdą pomoc i wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjg Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Witam! Polecam: Морская коллекция. 2010 №03. Крейсер-стационер 1-го класса Д'Антркасто Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Jest w necie taka francowata stronka z planami ichnich okrętów. Niestety nie pamiętam adresu. Mam to ściągnięte i całkiem fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 29 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2010 Już znalazłem co mi potrzeba było Temat można usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi