Robertas Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 Beloruska firma Zebrano zaczela produkowac kola dla Mi-6 ot A-Model. E-mail producenta zebranomodel@mail.ru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 A te z Amodelu są aż tak złe, że trzeba je zastępować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 18 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2010 Tak viewtopic.php?t=20568 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 Z Inboxu niewiele widać, ale wierzę na słowo. Dzięki Robertas A orientujesz się jak drogie są te dodatkowe koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 18 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2010 Cena czeba uzgadniac z producentem, ja z kolegamy bralem 20komplektow to wyszlo po 130Rubly (okolo 13Zlotych), razem z poczto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 Tu koła z amodelu a tu z Mi-6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi