Krzychu126 Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 Witam! Prace nad już dobrze wam znanym modelem zakończone Spotykamy się w galerii aby obejrzeć model w całej okazałości, jednak na początku nieco wiadomości o modyfikacjach bo to w końcu Projekt Grupowy "Tuning" Wnętrze - półklatka bezpieczeństwa - kubełkowy fotel kierowcy z Toyoty Supry - 4-punktowe pasy z fototrawionymi klamrami - fotel pasażera z Imprezy WRX - przerobiona kierownica z Nissana S15 - naba kierownicy z pozostałości od modelu ciężarówki - dodatkowe wskaźniki na desce - wydłużony (wyścigowy) drążek skrzyni biegów - czarno-niebieskie malowanie wnętrza Silnik Model nie ma silnika więc dodany został tylko intercooler z orurowaniem. Karoseria - brak oznaczeń marki i modelu samochodu - pojedyncza przednia wycieraczka - powiększony centralny wlot powietrza w przednim zderzaku - masywne skrzydło z przodu - ucho holownicze w przednim zderzaku - brak mocowania tablicy rejestracyjnej z przodu i z tyłu - przyciemnione lampy przednie i tylne - wlot powietrza w przednim reflektorze - wycięte wloty powietrza w masce - wycięte i powiększone wloty powietrza w przednich błotnikach + siateczka - małe lusterka a`la F1 - brak klamek w tylnych drzwiach - lotka nad szybą zrobiona z seryjnego spoilera - spoiler na klapie bagażnika robiony od podstaw - brak światła stop na klapie bagażnika - brak odblasków w tylnym zderzaku - obniżone dwa skrajne skrzydełka tylnego dyfuzora - obniżona centralna część tylnego zderzaka z wyciętym otworem + siateczka - felgi NISMO ze Skyline`a R-34 - malowanie w trzech kolorach lakierami samochodowymi Bla, bla bla... No to foty: Sesja robiona w pokoju siostry bo nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedniego światła a pogoda nie sprzyja kulaniu się po glebie w celu uchwycenia odpowiedniego kadru Miłego oglądania Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 No ładny ,ale ten spojlerek do mnie z tyłu nie przemawia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 Fajnie to wyszło ale czegoś mi tu brakuje hmm kalek xd. Dobrze sie prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 No i brawo kolejny model w galerii trzeba przyznać że chyba byłeś osobą która prowadziła warsztat najregularniej. No i trzeba przyznać że wygląda to bardzo dobrze co prawda styl dosyć kontrowersyjny( pług;), ale na przykład światła wyglądają bardzo ciekawie. To czego mi brakuje to linie podziału, nie wiem czy były przyciemniane, jeśli tak to bardzo nieśmiało, no i wspomniane już naklejki, dużym srebrnym powierzchniom brakuje życia, no ale pewnie i tak nie dasz się przekonać do zmiany swojej koncepcji Ogólnie bardzo dobry model, duży plus za zakres przeróbek, no i to że była to renowacja innego modelu. Co planujesz teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 20 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2010 Dzięki chłopaki Kalek nie ma i nie będzie bo takie miałem "widzimisie" i może w następnych modelach nieco "obkleję" kastę Co planujesz teraz? Aktualnie sklejam trzy inne modele, warsztatu nie ma na forum. Jest to Volvo FH12 8x4, VW T3 Camper w stylu cult, i ostry jak przecinak Nissan 300ZX Convertible na 19" szpulkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoxx2006 Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Model elegancki choć i ja mam mieszane uczucia co do takich "pługów", ale naprawdę elegancki modelik. Inna rzecz, która mnie bardzo zainteresowała to VW T3 Camper w stylu cult Byłbym za tym byś pokazał ten warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2010 Byłbym za tym byś pokazał ten warsztat. Hmm... I znowu mam budzić kontrowersje? Nie no żart W takim razie specjalnie na twoje życzenie zamieszczę relację z warsztatu w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 model moim zdaniem taki sobie, malowanie owszem niczego sobie ale na srebrnej powierzchni brakuje mi kalek i przedni pług do mnie nie przemawia, po za tym reflektory nie są przyciemnione tylko pomalowane na czarno przez co są mało realistyczne no ale w końcu o gustach się nie dyskutuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi