marian_anna Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Dla tych którzy jeszcze nie znają tej strony: http://walkarounds.airforce.ru/avia/index.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Po kliknięciu na Polską flagę jedna pozycja Na szczęście nie jesteśmy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Witam. Właśnie miałem kopać w googlach w poszukiwaniu fot wnęk podwozia Ganneta AS MkIV, a ten zepsuł mi zabawę na rozbiegu. Wielkie dzięki! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 20 Marca 2007 Autor Share Napisano 20 Marca 2007 Pomyliło mi się. Ten temat miał być w dziale 1:1. Majek, czy możesz przenieść? Przepraszam za bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi