skwarciu21 Napisano 13 Lutego 2011 Napisano 13 Lutego 2011 Fajnie się prezentuje już w tym podkładzie . A dodatki super. Cytuj
Rabbit666 Napisano 13 Lutego 2011 Napisano 13 Lutego 2011 Fajnie ci idzie. Podobają mi się też te krzesełka i stolik. W buteleczkach oczywiście mineralną Magii autu dodaje ta lewitująca gruszka od cb-radia Cytuj
MartiniOCP Napisano 13 Lutego 2011 Napisano 13 Lutego 2011 Dodatki świetne. Samochodzik też prze-fajny. Mam nadzieje, że uda Ci się połączyć style (tył/przód). Z tyłu pomarańcz, z przodu zupełnie inny wzorek na fotelach. Czekam z niecierpliwością. Pzdr. Cytuj
Krzychu126 Napisano 13 Lutego 2011 Autor Napisano 13 Lutego 2011 Z tyłu pomarańcz, z przodu zupełnie inny wzorek na fotelach. Na boczkach z przodu i z tyłu jest ta sama kolorystyka co na fotelach, gdyby kanapa miała takie przeszycia jak fotele też byłaby w tej kolorystyce Powiedzmy że kanapa jest skórzana a fotele seryjne Magii autu dodaje ta lewitująca gruszka od cb-radia Very Happy Grucha będzie leżała normalnie po pomalowaniu W buteleczkach oczywiście mineralną Smile Żywiec... ten dla kierowców oczywiście Cytuj
chmielo20 Napisano 28 Kwietnia 2011 Napisano 28 Kwietnia 2011 I jak tam projekt? Bo ciekaw jestem efektu koncowego. Cytuj
Krzychu126 Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam! Na razie projekt stoi bo wszystkie moce przerobowe były pakowane w co innego jednak Camper nie został porzucony Możliwe że niedługo znowu do niego wrócę i pokażę co i jak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi