skwarciu21 Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Fajnie się prezentuje już w tym podkładzie . A dodatki super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Fajnie ci idzie. Podobają mi się też te krzesełka i stolik. W buteleczkach oczywiście mineralną Magii autu dodaje ta lewitująca gruszka od cb-radia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartiniOCP Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Dodatki świetne. Samochodzik też prze-fajny. Mam nadzieje, że uda Ci się połączyć style (tył/przód). Z tyłu pomarańcz, z przodu zupełnie inny wzorek na fotelach. Czekam z niecierpliwością. Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted February 13, 2011 Author Share Posted February 13, 2011 Z tyłu pomarańcz, z przodu zupełnie inny wzorek na fotelach. Na boczkach z przodu i z tyłu jest ta sama kolorystyka co na fotelach, gdyby kanapa miała takie przeszycia jak fotele też byłaby w tej kolorystyce Powiedzmy że kanapa jest skórzana a fotele seryjne Magii autu dodaje ta lewitująca gruszka od cb-radia Very Happy Grucha będzie leżała normalnie po pomalowaniu W buteleczkach oczywiście mineralną Smile Żywiec... ten dla kierowców oczywiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chmielo20 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 I jak tam projekt? Bo ciekaw jestem efektu koncowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted April 28, 2011 Author Share Posted April 28, 2011 Witam! Na razie projekt stoi bo wszystkie moce przerobowe były pakowane w co innego jednak Camper nie został porzucony Możliwe że niedługo znowu do niego wrócę i pokażę co i jak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chmielo20 Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Czekam czekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts