skwarciu21 Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Fajnie się prezentuje już w tym podkładzie . A dodatki super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Fajnie ci idzie. Podobają mi się też te krzesełka i stolik. W buteleczkach oczywiście mineralną Magii autu dodaje ta lewitująca gruszka od cb-radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Dodatki świetne. Samochodzik też prze-fajny. Mam nadzieje, że uda Ci się połączyć style (tył/przód). Z tyłu pomarańcz, z przodu zupełnie inny wzorek na fotelach. Czekam z niecierpliwością. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Lutego 2011 Autor Share Napisano 13 Lutego 2011 Z tyłu pomarańcz, z przodu zupełnie inny wzorek na fotelach. Na boczkach z przodu i z tyłu jest ta sama kolorystyka co na fotelach, gdyby kanapa miała takie przeszycia jak fotele też byłaby w tej kolorystyce Powiedzmy że kanapa jest skórzana a fotele seryjne Magii autu dodaje ta lewitująca gruszka od cb-radia Very Happy Grucha będzie leżała normalnie po pomalowaniu W buteleczkach oczywiście mineralną Smile Żywiec... ten dla kierowców oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielo20 Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 I jak tam projekt? Bo ciekaw jestem efektu koncowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam! Na razie projekt stoi bo wszystkie moce przerobowe były pakowane w co innego jednak Camper nie został porzucony Możliwe że niedługo znowu do niego wrócę i pokażę co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielo20 Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Czekam czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi