mati97 Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Zamierzam zrobić makiete z m.in. rozbitym spitfirem. Mam już złożonego tego:http: //www.mojehobby.pl/revell-4164-spitfire-mk-v-b-p-1-142604.html (stare zbiory). I teraz pytanie :Jak go rozbić aby wyglądał jak po uderzeniu w drzewo?Dodam iż robie w pojazdach i samoloty składam sobie dla zabicia nudy i monotonii. P.S. Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Trzaśnij nim o jakiś pień, czy coś... Tylko wsadź go przed tym w jakąś torebkę, żeby części się w śniegu nie pogubiły... Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Ale to ma być rozbity samolot a nie rozbity model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Najlepiej, i radzę to ze szczerego serca, odpuść temat. Modelowanie wszelkiego rodzaju wraków, zwłaszcza lotniczych, to wyższa szkoła jazdy. Poziom detali musi być wprost niesamowity aby to wyglądało przekonująco, do tego bardzo duża ingerencja w bryłę modelu, malowanie itd. Innymi słowy nie warto jak nie masz wieeelu lat doświadczenia. Zresztą spójrz na to: http://www.modelarstworedukcyjne.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=98&Itemid=76 i zastanów się na spokojnie czy dasz radę zrobić podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati97 Napisano 22 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2010 Nie dam rady. Myślałem że wraki samolotów są łatwiejsze , a tu takie coś. Myślę iż temat do zamknięcia. Pozdrawiam i Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Wielka szkoda żeś mnie rozzłościł teraz , że się poddałeś .Masz . Spadam stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi