mati97 Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Witam wszystkich. Zamierzam zrobić makiete z m.in. rozbitym spitfirem. Mam już złożonego tego:http: //www.mojehobby.pl/revell-4164-spitfire-mk-v-b-p-1-142604.html (stare zbiory). I teraz pytanie :Jak go rozbić aby wyglądał jak po uderzeniu w drzewo?Dodam iż robie w pojazdach i samoloty składam sobie dla zabicia nudy i monotonii. P.S. Wesołych Świąt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiemlicz Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Trzaśnij nim o jakiś pień, czy coś... Tylko wsadź go przed tym w jakąś torebkę, żeby części się w śniegu nie pogubiły... Wesołych Świąt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekgksw3 Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Ale to ma być rozbity samolot a nie rozbity model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArmiA Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Najlepiej, i radzę to ze szczerego serca, odpuść temat. Modelowanie wszelkiego rodzaju wraków, zwłaszcza lotniczych, to wyższa szkoła jazdy. Poziom detali musi być wprost niesamowity aby to wyglądało przekonująco, do tego bardzo duża ingerencja w bryłę modelu, malowanie itd. Innymi słowy nie warto jak nie masz wieeelu lat doświadczenia. Zresztą spójrz na to: http://www.modelarstworedukcyjne.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=98&Itemid=76 i zastanów się na spokojnie czy dasz radę zrobić podobnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati97 Posted December 22, 2010 Author Share Posted December 22, 2010 Nie dam rady. Myślałem że wraki samolotów są łatwiejsze , a tu takie coś. Myślę iż temat do zamknięcia. Pozdrawiam i Wesołych Świąt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crustian Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Wielka szkoda żeś mnie rozzłościł teraz , że się poddałeś .Masz . Spadam stąd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts