krzychu-onisk Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Witam, Gaz-67B, tyle że z blaszkami i maskami Edka. Malowania jeszcze nie wybrałem, ale to najmniejszy problem. "Szczegółowściejszy" in-box wkrótce pojawi się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Jeśli się jeszcze nie zdecydowałeś na malowanie, to może zrób cywila w wersji cokolwiek statycznej ? Odpadnie ci wymyślanie dioramki...tylko chojaki trza będzie wykonać ;) - http://carandclassic.com/car/C190781/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2010 Ciekawy pomysł Lordzie, jednak będzie to jedno z malowań zestawowych. A myślałem już o jakieś małej podstawce, coś co byłoby tylko dodatkiem. Natomiast prace ruszyły i sporo zrobiłem od rozpoczęcia relacji, czyli jakiś 1,5 h. Chłodnica: Wnętrze: Zderzaki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 No jak widać prace ładnie idą do przodu, też kocham ten zapał gdy zabieram się dopiero za model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 Wreszcie coś nie niemieckiego z twojej strony. Czekam na postępy. Może poczynił byś też jakąś podstawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2010 Może poczynił byś też jakąś podstawkę? A myślałem już o jakieś małej podstawce, coś co byłoby tylko dodatkiem. Wreszcie coś nie niemieckiego z twojej strony. Wreszcie? Pracuje nad Shermanem i skończyłem nie tak dawno KW-1 przecież :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi