Marcin K. Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 (edytowane) Jakiś czas temu skleiłem sobie taki drobiazg. Dołożyłem do niego troszkę blach, kilka detali przerobiłem- ot nic wielkiego. Malowanie pewnie mogło by być lepsze- ale może komuś spodoba się jak jest- a może i nie. Zdjęcia pochodzą z różnych okresów czasu, mam nadzieję że to nie stanowi problemu. Zapraszam do oglądania i komentowania. Pozdrawiam Marcin Edytowane 25 Grudnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 Bardzo ładny blaszak! Jeden z ładniejszych jakie widziałem! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 Fajnie, ale mogłeś zobaczyć jak wygląda post, przed wysłaniem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi