jmx62 Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Witam! Napisałem podobnego posta na PWM, ale nie doczekałem się satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Może tutaj ktoś z Kolegów modelarzy pomoże mi. Zacząłem raczkować w temacie I WŚ. Mam kilka modeli(Fokker D.VII, Hanriot HD-1, Sopwith Camel i Pfalz D.III). Sprezentowałem sobie blaszkę Part-a S48123 WWI Seats. I tu pojawia się problem, nie ma w komplecie instrukcji, tylko sama blaszka. Nie wiem czy tak powinno być, w każdym bądź razie nie wiem który fotel do jakiego samolotu pasuje. Są tam różne, jakieś "plecione" jak kosz na plaży do opalania, ażurowe, mają różne kształty. Nie wszystko można znaleźć w internecie, a nie każdego stać na Windsocka. Podobną blaszkę robi Eduard - ED48357, też nie wiem jak tam wygląda sprawa z instrukcją. Może ktoś z Kolegów byłby w stanie pomóc w tej materii. Przy okazji pytanie, czy w tym temacie sytuacja jest analogiczna z blaszką "Wheels WWI" numer katalogowy: S48124, czyli szprychy do kół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Wpisujesz w Google np.: Fokker D.VII walkaround i przekopujesz się przez Wszechnicę Wiedzy Wszetecznej Co do instrukcji to poszukaj sobie tutaj na pewno mają : http://www.eduard.cz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 poszukaj na stronie eduarda. Oni mają identyczną blaszkę z opisem. Jeśli nic nie znajdziesz to się odezwij, powinienem gdzieś mieć opis. Poszukałem : http://www.eduard.cz/products/pdf/n48/48357.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 28 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2010 Corsair - dzięki, o taką odpowiedź mi chodziło. Znalazłem co prawda wcześniej na stronie Eduarda, ale nie zwróciłem uwagi, ze praktycznie blaszka jest identyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi