krzychu83 Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Witam Mój pierwszy warsztat na tym forum. Ostatnimi czasy "wpadła" mi w łapki ta oto "landryna" Jak na razie to sklejona i zaszpachlowana rama oraz podwozie, częściowo przód wozu oraz szoferka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Mój ulubiony model Rover'a. siadam i oglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Pięknie, koncepcja taka jaką przewidział producent czy Nas czymś zaskoczysz Rama i zawieszenie aż proszą się o choćby podstawową waloryzację, choćby dorobienie łebkow śrub i przewodow. Niepotrzebnie zaszpachlowałeś łączenia błotnikow (chyba że będziesz odwzorowywał linie podziałowe elementow), szkoda że nie robisz z niego Anglika, było by klimatyczniej, ich Camo jest takie surowe Pod linkiem znajdziesz sporo ciekawych rzeczy jeśli planujesz jakiś scratch. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 29 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2010 Najprawdopodobniej będzie to wersja sanitarna, tak jak na pudle. O waloryzacji nie myślałem. Raz, że umiejętności jeszcze nie te, dwa-na innym portalu startuje w konkursie w kategorii, w której przeróbki są "zakazane" ;). Co do błotników, były tam paskudne szpary i chcąc nie chcąc musiałem. Zapodałem delikanie szpachłówki w płynie. UPDATE Dokleiłem błotniki i ....... chyba szpachli mi zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 OK, inne pytanie gdzie dorwałeś to cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 29 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2010 Na allegro, trochę się o niego biłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Sprawdzałem wczoraj na ebayu - nie było. Będę szukał dalej, też mi się ten model podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 2 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2011 Jak na razie udało mi się dokleić błotniki i zaszpachlować szczeliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi