bazylms Napisano 9 Listopada 2011 Share Napisano 9 Listopada 2011 No ten lej to trochę jednak bardziej wulkan przypomina. Myślę że jest do poprawy. Sam robiłem lej przy dioramce z KV - zerknij http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=417511#417511 Nie jest idealny, ale może coś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 10 Listopada 2011 Autor Share Napisano 10 Listopada 2011 Może na zdjęciach jest taki bardziej jak kretowiskowaty ale w rzeczywistości nie jest taki płytki, aczkolwiek wziąłem sobie wasze uwagi do serca i poprawiłem jak mówiliście. Teraz lepiej? W rzeczywistości jednak jest bardziej głęboki. Wielkie wielkie dzięki za zwrócenie na to uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 No teraz wygląda dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 11 Listopada 2011 Autor Share Napisano 11 Listopada 2011 No teraz wygląda dużo lepiej. Czyli już skończony czy jeszcze podskrobać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 Jeżeli jeszcze coś z nim chciałbyś robić to ewentualnie zmienić kąt natarcia ścian wewnątrz leja na bardziej łagodny (nie wiem czy dobrze to nakreśliłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 12 Listopada 2011 Autor Share Napisano 12 Listopada 2011 bazylmsNakreśliłeś to dobrze i tak też zrobię, ale to raczej tuż przed posypywaniem jakąś ziemią. Na razie jednak nałożyłem kolory bazowe tu gdzie ma być ziemia i trawa, oraz pomalowałem bruk, tylko nie wiem czy nie jest za kolorowy Całość prezentuje się tak: I zblirzenia: Na lej Kamień Oczywiście jeszcze będzie wasch i brudzenie i nie będą takie jaskrawe. I nie wiem czy to wygląda realistycznie: Jeśli miał by ktoś jakieś sugestie to pisać Tak samo z workami, jak dom obok jest cały w gruzach, to i one powinny być rozsypane co nie: I na sam koniec coś do brumbara,już wiem jak będzie to wyglądać, będzie stał on na na gruzie i na nim jakiś resztki z tego domu+kamflaż Mam nadzieję że tak może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 A wiec po kolei. Bruk - jak dla mnie może być. Oczywiście musi zostać "przygaszony". Ale to kurzenie itp powinny załatwić. Cegły w domu proponuje urozmaicić kolorystycznie. No i zdecydowanie zalecałbym wymianę worków na własnej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 13 Listopada 2011 Autor Share Napisano 13 Listopada 2011 bazylmsWorki no nie wiem, może, ale reszta będzie i to jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 A dlaczego nie chcesz swoich worków zrobić? Tutaj jest kilka sposobów jak je zrobić http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=90&t=28117&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2012 Odkurzam swoje stare projekty wiec i tu coś się ruszyło. W końcu mam shermana już posklejany i pomalowany, tylko pług montować Domek został pomalowany i obsadzony, teraz tyko gruz Worków nie będzie, bo wątpię żeby w ogóle wytrzymały wybuch który rozwalił dom Mam nadzieję że teraz będzie tylko sukcesywnie po przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 A co z Wulkanem!?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2012 Do poprawki, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi