Zyziu195 Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Witam Chciałbym wam pokazać zawartość pudełka takiego modelu: No więc zaczynamy: Instrukcja Naklejki Malowanie Ramki z częściami Sorry za jakość zdjęć ale niestety aparat pożyczyłem i będę mieć dopiero w piątek, więc jak by ktoś chciał to w piątek mogę podmienić fotki lub wysłać jak by ktoś potrzebował. Mam możliwość zrobienia skanów instrukcji jakby ktoś potrzebował. Pozdrawiam Zyziu195 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreeN Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Jazda będzie z tymi maskami pod zebrę. Jak dla mnie to na tą skalę jakość wyprasek marna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu195 Napisano 29 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2010 Masz GreeN rację. Revell nie postarał się z wypraskami w tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Naklejki kalki. myslalem ze wypraski tego modelu beda bardziej porywajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Fotel wyrzucany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu195 Napisano 30 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2010 Nie, fotela wyrzucanego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxek Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Fotel wyrzucany? To mi wygląda na ramkę od F-14 Revella w 1/32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi