jpl Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Witam, to znowu ja. To, co poniżej przedstawiam, to chyba najlepszy dotąd pojazd gąsienicowy spod mojej ręki. Oczywiście, dopiero na zdjęciach zobaczyłem, ile niedociągnięć popełniłem, ale osobiście sądzę, że i tak wygląda lepiej, niż moje poprzednie "występy". Postarałem się także wykonać lepsze zdjęcia, ale dalej są minimalnie nieostre; zastanawiam się, gdzie popełniam błąd? Może fotografuję ze zbyt małej odległości? Korzystając z okazji, życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia w nim marzeń, nadziei i oczekiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Gąsienice, narzędzia nie powinny być pomalowane na kolor srebny. Podpatruj dalej. Ja na Twoim miejscu skupił bym się na chwilę obecną, na malowaniu pojazdów w jednobarwnym kamuflażu, bo, chociaż ten widoczny na zdjęciach wyszedł Tobie nawet, nawet. nie mniej jednak straszne nierówności farby na nim widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi