kamil83 Napisano 30 Grudnia 2010 Napisano 30 Grudnia 2010 Witam! Wreszci ukończony modelik. Model złożony z zestawu: Academy i Italeri. Pojazd wzbogacony blaszkami Edka, fotelami kubełkowymi i kołami Armo. Mój pierwszy model polskiego humvee. Warsztat tutaj: viewtopic.php?t=22552 Cytuj
Zderzak Napisano 30 Grudnia 2010 Napisano 30 Grudnia 2010 Owszem są błędy, ale wygląda i tak bardzo przyjemnie. Szczególnie wyszedł dobrze na tych ostatnich zdjęciach. Makro jednak psuje cały efekt, znacznie lepiej wyglądają fotki całego pojazdu :git: Dodam tylko, że Twój pierwszy polski Humvee wyszedł lepiej od mojego początkowego. Pozdrawiam Konrad Cytuj
karambolis8 Napisano 30 Grudnia 2010 Napisano 30 Grudnia 2010 Sporo tam tej Coca-Coli. Wiem, że to model zaopatrzeniowy, ale chyba nie sklepów spożywczych ;) Cytuj
kamil83 Napisano 30 Grudnia 2010 Autor Napisano 30 Grudnia 2010 Zaopatruje chłopaków na poligonie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi