okonek Napisano 7 Marca 2006 Share Napisano 7 Marca 2006 (edytowane) Czesc. Traktowalem go jako trening przed budowa 956-ki .Tematem doswiadczen bylo mocowanie relingow, poprawianie elementow modelu oraz dodawanie nowych. Dopiero po tym jak sie przekonalem, ze dam rade ruszylem z niszczycielem. Milego ogladania Edytowane 9 Marca 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 9 Marca 2006 Share Napisano 9 Marca 2006 kurde, fajny , statki cywilne to jest to co lubie najbardziej. Wiem ile pracy jest przy relingu w 1:50 czy 1:33 ale w 1:300 to bym chyba kład sie spac z relingiem przyklejonym do palców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 9 Marca 2006 Share Napisano 9 Marca 2006 kurde, fajny , statki cywilne to jest to co lubie najbardziej. Wiem ile pracy jest przy relingu w 1:50 czy 1:33 ale w 1:300 to bym chyba kład sie spac z relingiem przyklejonym do palców. A co ja mam powiedziec skala 1/350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 9 Marca 2006 Autor Share Napisano 9 Marca 2006 A co ja mam powiedziec skala 1/350 A wiesz, ze te wlasnie relingi sa z 350-ki bo w 300-ce nie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 9 Marca 2006 Share Napisano 9 Marca 2006 Podziwiam Okonka i nie tylko jego za to, że buduje tak małe modele Ja niegdyś sklejałem Tirpitz,a w 1:350 i miałem dość Wstyd się przyznać, ale nigdy go nie dokończyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 9 Marca 2006 Autor Share Napisano 9 Marca 2006 No nie tylko male Zrobilem kiedys jednego takiego w 1/50 ale z kartonu wiec to nie temat na to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 9 Marca 2006 Share Napisano 9 Marca 2006 a to juz jest wogóle to co grzeski lubią najbardziej. A ten to czyj on ci jest? Nie mów ze to ten z kartonu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 9 Marca 2006 Autor Share Napisano 9 Marca 2006 Nie mów ze to ten z kartonu.. Dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 9 Marca 2006 Share Napisano 9 Marca 2006 ale to że on na wodzie, to już są te Twoje sztuczki i cwancyki fotograficzne. He ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 9 Marca 2006 Autor Share Napisano 9 Marca 2006 Tym razem to prawdziwa woda w stawku . Pare warstw farby i szpachli na kadlubie robi swoje Zreszta caly model jest na nowo malowany poza pokladem , ktory pokryl lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 9 Marca 2006 Share Napisano 9 Marca 2006 no faktycznie , widać ze model zanurzony , i nawet krople wody sa na burtach , ale z Toba nic nie wiadomo po zobaczeniu Twojej rosyjskiej relacji . A to jakies wydawnictwo czy z planów go uknułes. Jezeli masz to daj wiecej fotek bo naprawde mi sie to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 9 Marca 2006 Autor Share Napisano 9 Marca 2006 Mowisz i masz Model powstal z wydawnictwa Pro Model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 9 Marca 2006 Share Napisano 9 Marca 2006 piekny kuterek, o to właśnie chodzi, he he 1:50 to i mały nie jest , dobra skala bo dużo drobiagów można zrobic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 10 Marca 2006 Share Napisano 10 Marca 2006 Ależ piękny kuter... I taki swojski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 10 Marca 2006 Autor Share Napisano 10 Marca 2006 ..... taki swojski Nie mogl byc inny skoro sie kiedys wlasnie w tym porcie pracowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Marca 2006 Share Napisano 10 Marca 2006 Wcale nie widać, że to jest karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi