kamil83 Napisano 6 Stycznia 2011 Napisano 6 Stycznia 2011 Model to zestaw Skifa 152E ZU-23-2.Działo wykorzystałem na budowę innego modelu, który już został zaprezentowany na forum. Z resztą postanowiłem coś zrobić. To złożyłem BTR'a. Czy to nadal 152E, czy inna wersja, to niech się lepiej wypowiedzą fachowcy. Wiem, że już na forum jest podobny projekt. Mój model w zasadzie jest skończony. Model malowany pędzlem. Kolor bazowy to H155, łosz to vallejo umbra palona (akryl). Tym razem poeksperymentowałem z łoszem akrylowym. Chyba wolę olejny. I wszystko przetarte suchym pędzlem. Zastanawiam się, czy zostawić go takiego czystego. Zakurzyć czy nie? Pewnie zepuję model brudzeniami. Powinienem go choc trochę poobijać?? Proszę o poradę. Jak wygląda ten model? Cytuj
kamil83 Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Napisano 9 Stycznia 2011 Nikt nic nie piszę. Czyli zrobię po swojemu i go porysuję zakurzę itd. Cytuj
Paweł Czarnocki Napisano 9 Stycznia 2011 Napisano 9 Stycznia 2011 Nikt nic nie piszę. Czyli zrobię po swojemu i go porysuję zakurzę itd. I poprzekładaj opony aby na wszystkich strzałki jednakowo wskazywały kierunek obracania się kół. Cytuj
kamil83 Napisano 10 Stycznia 2011 Autor Napisano 10 Stycznia 2011 o kurcze nie zauważyłem tego.co za wpadka Cytuj
kamil83 Napisano 16 Stycznia 2011 Autor Napisano 16 Stycznia 2011 Model delikatnie porysany i zakurzony: Cytuj
kamil83 Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Napisano 18 Stycznia 2011 I chyba na tym skończę brudzenie, ewentualnie małe poprawki. Nie ma co przesadzać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi