apsik41 Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 tutaj wrzucaj. tak to wszystko razem będzie i nie trzeba będzie szukać po forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 6 Lutego 2011 Autor Share Napisano 6 Lutego 2011 Na dioramie gdzie ją umieścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Za beczką (tak między tym drewienkiem a beczką, ale z tyłu), jeśli robisz tą dużą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 10 Lutego 2011 Autor Share Napisano 10 Lutego 2011 Oto fotki początków palmy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Oooo, no to kolego zaszalałeś. Z jednym liściem zawojujesz świat. Dość dobrze wygląda. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Jak tam dalsze prace??? Chcieli byśmy zobaczyć efekt końcowy. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMSON Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 Piach robiłeś ze zwykłego piasku? Zwykły piach jest zbyt duży i kiepsko to wygląda, szczególnie w skali 1/72. Proponuje zrobić piasek z gipsu, no ewentualnie z piasku dla szynszyli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 28 Lutego 2011 Autor Share Napisano 28 Lutego 2011 Oto dalsze moje prace: pozdrawiam mati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMSON Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Zrób lepsze zdjęcia. Przede wszystkim jakieś zbliżenia, bo na tych zdjęciach nie widać detali. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 Tak, wstaw lepsze zdjęcia. Ale patrząc z daleka, widać że pomysł jest fajny. No i takie pytanie mam.: Czy jesteś zadowolony ze swojej pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2011 Witam i przepraszam za zniknięcie! Jak w podpisie wróciłem do hobby i zakończyłem dioramke,a oto zdjęcia: Czeka mnie pracowity rok , zachęcam do oglądania innych prac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi