Użytkownik Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 Dziś zacząłem krutki i relaksujący projekcik Chciałbym zrobić diorame, Sovietów podczas przerwy...zobaczymy jak to wyjdzie Firma figurek to Mini Art: A teraz zdjęcia owej dioramy: A oto jeden z pięciu figurantów: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 Mówiłem że dobrze zrobisz ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Ruski sprawia wrażenie zadowolonego. Jak bym siedział na takiej wielkiej górze czekolady też bym był. Chyba że to nie czkolada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Użytkownik Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2011 Chyba że to nie czkolada.... Nie, to nie jest czekolada...to tylko gips pomalowany na brązowo. Chciałbym na tą "czekolade" polożyć jakąś fakture aby to przypominalo ziemie...może macie jakieś pomysły ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Drobny piasek, gips sypnięty luzem, kamienie małe i duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Ludzie, wy nie widzicie jak jest teren w naturze ukształtowany? Górka i obok "stół do bilarda". Troszeczkę urozmaicenia. Jakieś zagłębienie terenu, nierówność. Trochę więcej inwencji twórczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMSON Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 Nuda. W ogóle nie popracowałeś nad rzeźbą terenu. Górka w rogu! Na maxa klasyczna sceneria dla takich statycznych projektów. Oprócz tego czy figurka już skończona? Mam nadzieję że nie. Przydało by się nad nią popracować. Dodaj oczy i możesz przybrudzić nieco kurtę ruska, popracuj nad czapką. Ale pracuj, pracuj. Nie chcę żebyś odebrał tę recenzje jako krytyczną tylko nieco motywującą! Popracuj nad tą rzeźba terenu i urozmaiceniem podstawki, naprawdę warto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi