krosto Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Witam Grono Modelarskie, Po 1.5 miesiąca udało sie oto skończyć ten zacny zestaw. Model prosto z pudła, podobała mi się w nim ekspozycja silnika, nad którym nie licho się namęczyłem (to moja pierwsza praca na silniku) A teraz proszę bardzo - można po nim jechać... i jeszcze takie coś było ale to już inny dział.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 jeden z najladniejszych samolotow swiata i za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Bardzo ładny i elegancko wymalowany Fiacik Autoblinda wyszła nieco zabawkowo, ale samolot nadrabia tę niedoskonałość z nawiązką. Moje gratulacje Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 16 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2011 No właśnie..też mi się wydaje, że taki pojazd powinien nabrać wiecej realizmu, ale że jako to mój pierwszy plastik na kółkach, daje sobie jeszcze trochę czasu na praktykę. Na dodatek załączam jeszcze wypocony przeze mnie silniczek CR.42 pozdrawiam i do następnego ulepku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Silnik miód-malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi