Tremac Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Tym razem bede meczyl taki modelik, Wzbogacony o friulki oraz ABERowskie grille. Jest to moje pierwsze zetkniecie z modelami tej firmy i musze przyznac ze jakosc jak na ta cene jest bardzo dobra jedynie plastik moglby byc twardszy. Pomoc jak i slugestie mile widziane Teraz mecze grille bez gietarki ciezko idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 24 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2011 Tak kombinuje troche z kolorem zielonym ale chyba to nie ten odcien, moze ktos doradzi ktory kolor z palety Model color bylby odpowiedni Oczywiscie gora czolgu bedzie w kolorach jak na podelku. Poskladalem tez friulki i wstepnie pomoczylem (domestos+ocet) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 24 Stycznia 2011 Share Napisano 24 Stycznia 2011 Cze, bardzo fajny model. Jeśli chodzi o kolor no to ja bym proponował jako bazowy tan yellow, ten brąz to german cam medium braun, i olive grun jako zielony, jeśli malowanie ma być takie jak na pudełku. Albo jest też ta seria panzer acces i z niej jakieś wybrać. I jeszcze muszę przyznać że te gąski się fantastycznie prezentują. W zasadzie tylko przetrzeć metalizerem i wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 24 Stycznia 2011 Share Napisano 24 Stycznia 2011 Na bazę to powinien być zwykły Dunkelgelb. Powiedz mi, jak się zestawowe gęsi prezentują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 25 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2011 bartek18 Czy ten tan yellow nie bedzie za jasny? krzychu-onisk Ten Dunkelgelb jak najbardziej ale pod nim pewnie musial byc zielony bo to ruski czolg. Zestawowe tracki ladnie sie prezentowaly powiedzial bym ze lepiej niz niejedne Tamkowsie ale po tym jak dzieciak do nich sie dobral juz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 25 Stycznia 2011 Share Napisano 25 Stycznia 2011 Faktycznie dunkelgelb to jest chyba najbardziej odpowiedni kolor. Ale to kwestia uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 4 Lutego 2011 Autor Share Napisano 4 Lutego 2011 Cos dzignolem. Nie bardzo to malowanie wyszlo ale z tym sprzetem i umiejetnosciami lepiej nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 13 Marca 2011 Autor Share Napisano 13 Marca 2011 Troszke pomeczylem ruska spod prawie gotowy Moze ktos podpowiedziec z czego zrobic klosz do swiatla bylbym wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 Te krzyże mi się jakoś nie podobają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 ogólnie dobre wrażenie, ja widzę ruskie czołgi w zieleni więc ten niemiec tak mi razi w oczy ;p powiedz mi czym robiłeś te koła że takie są rdzawe i zakurzone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 15 Marca 2011 Autor Share Napisano 15 Marca 2011 Fakt hobby boss nie przylozyl sie do kalek Co do brudzenia "podwozia" to byl spontan jak zwykle i nie bardzo pamietam kolory (musze zaczac to zapisywac gdzies na boku) ale na poczatek dalem plukanki od zoltych po brazy a kurzenie wykonalem pigmetami Mig'a sypiac na kola po czym zalalem to fixerem. Po wyschnieciu wodka zabarwiona buffem z palety model color przy pomocy aero. Tak jakos to wygladalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi