Tommi Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Jak zrobić te wszystkie przewody, rurki, itp. Chodzi mi o rozmieszczenie, miejsca podłączeń. Poproszę o jakieś fotki. Mam jakiś kabel telekomunikacyjny, czy po rozplątaniu będzie się nadawał, co o tym sądzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 Prosisz i masz, za wiele tego nie mam ale zawsze to coś Kabel może być, jednak proponowałbym zaopatrzyć się w żyłkę o różnej grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 Tommi polecam do zrobienia imitacji instalacji elektrycznej i penuamtycznej z zyłki 0,15 i 0,2mm. Przewód telefoniczny jest za gruby i nie da sie go łatwo kierować w odpowiednie miejsca i układać jak się chce. Jeśli chcesz zobaczyć jak to prezentuje się na modelu to zajrzyj w temat Ralacja z budowy Scania 10x4 strona nr 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 2 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Dzięki za fotki i porady. Naczepa powoli powstaje: sklejony wózek, zrobione i zamontowane otwierane drzwi, wnętrze naczepy obklejone na wzór obić z desek. Jeszcze muszę pokombinować z tą instalacją. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 a może fotki jakieś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi