karambolis8 Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 Witam. Czy orientuje się ktoś jakie wypraski są w modelu A-10 Revella w 1/48? Czy jest to może to samo co Hasegawa/Italeri/Hobby Boss, czy też może jeszcze jakieś inne? Jeśli inne, to może ktoś wie gdzie jest inbox? Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 Najprawdopodobniej bedzie to model Monogramu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 mnie tez swego czassu to interesowalo i sie dowiedzialem (nie pamietam skad), ze to na pewno monogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 13 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2011 Teraz jak już to wiem, to google zdaje się potwierdzać tą informację. Mógłby ktoś podsunąć In-Box, bo nie mogę znaleźć. EDIT: ma wypukłe linie. To chyba lepiej zainteresować się Italerką, bo cena podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 Ma wypukle linie jak wszystkie modele Monogram, in-box powinienes znalezc w necie gotowy model znajdziesz w mojej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 13 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2011 Widziałem Pana galerię wcześniej. Model bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 14 Stycznia 2011 Share Napisano 14 Stycznia 2011 Mógłby ktoś podsunąć In-Box, bo nie mogę znaleźć. http://www.modellversium.de/kit/artikel.php?id=8343&origin=sparte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 15 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2011 Dzięki. Widać, że Italerka ma lepsze detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi