Mikele Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 Witam Chciałbym zaprezentować Wam model (die cast) wyprodukowany dla koncernu Boeing, który udało mi się wygrać na konferencji w zeszłym tygodniu Model w skali 1:200 (prezentowane były także w skali 1:100 i o ile pamiętam 1:400), niestety największy eksponat zgarnął mi sprzed nosa profesor z Indii ;) Całkiem elegancki mebel ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 14 Stycznia 2011 Share Napisano 14 Stycznia 2011 ladny, ale szkoda ze nie zestaw do sklejenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Stycznia 2011 Share Napisano 14 Stycznia 2011 Fotki takie średnie. Ale sam model jest bardzo fajny. Widziałem go już wcześniej. Świetnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2011 Gdyby był do sklejenia, to bym go nie prezentował, bo nie moja bajka Fakt, ładnie się prezentuje i jak pisałem, mam go zupełnie przez przypadek. Na forum jest bodaj in-box Zvezdy w 1:144, więc jest co sklejać, jeśli o 787 chodzi, a że są tu spece od cywili, więc i "budowlańce" pewnie niedługo będzie można popodziwiać. @Kondi - póki co cały czas robię zdjęcia telefonem, o większą jakość zdjęć ze stosunkowo dużej odległości niestety trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2011 Znalazłem na pen drive zdjęcia jeszcze z hotelu w Orlando zrobione normalnym aparatem. Jakość nieporównywalnie lepsza, mam nadzieję, ze będzie się to teraz oglądało przyjemniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi