Marek Michalski Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 Jako ze relacja warsztatowa przeminęła bez echa , po głębokim namyśle postanowiłem puścić galerie mojego modelu T-44 . Jako ze model ma już z dziesięć latek mateterialy jakie wtedy miałem były jakie były-teraz mając instrukcje obsługi zrobiłbym go trochę lepiej ma dwa błędy - jeden spory. Kadłub to T-54 Esci- zmienione katy płyt kadłuba z przodu i tylu, przestawione osie wahaczy kol przednich. Nowa góra kadłuba. Wieża to T-34 Dragona, obniżona z nowa płytą górną.Od podstaw wykonane wnętrze kadłuba, przedziału silnikowego i wieży. Podstawka to osobna historia . Gorzej figurki ,przerobie je bez problemu ale gorzej z malowaniem- nie wychodzi za bardzo. Jako ze nie jestem zwolennikiem totalnego obijania , rysowania i brudzenia modelu jest on tylko trochę przetarty. No i zapomniałem ,,kelnerowi ,,założyć białej ściereczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 Podoba mi się model i malowanie, Chociaż sztuczne oświetlenie na pewno przekłamuje kolorystykę .Przyczepie się jednak do nakładek antypoślizgowych na tylnej płycie ,o ile pamiętam powinny być trzy rzędy -u Ciebie są dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 Brawo Kolejny T-44 na forum - może coś drgnie w sprawie tego pięknego czołgu. Całkiem ładnie aczkolwiek można by wymagać więcej. Jest dość monotonnie jednolity (brak oznaczeń), plandeka na wieży i gąsienice nie wyglądają najlepiej. Całość przyjemna w odbiorze - scenka niczego sobie. Wydaje mi się że przyłożyłeś się do tematu bardziej niż ja Raz jeszcze gratuluję ukończenia tej mieszanki Pozdrawiam Damian - maszynista93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 16 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2011 W tym czasie gdy go robiłem nie znalazłem zdiecia z numerami, dopiero pokazały się później . Co do nakładek to rzeczywiście jednego rzędu brak. Wiejec ze swojego szrotu nie wygrzebałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi