Rad Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 ja mam tak że zaczynam i kończę, teraz mam 2 rozgrzebane i już mnie to wkurza :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Marca 2011 Autor Share Napisano 3 Marca 2011 Znaczy u mnie jest tak model buduje wkładam do pudełka i idzie w odstawke do szafy. Mam tak zbudowane z siedem modeli. Jeżeli mam chęć na jakiś po prostu otwieram i go maluje. Teraz jade po kolei najpierw kw-1 teraz tygrys, następnie t-28 i końcowo stug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Marca 2011 Autor Share Napisano 6 Marca 2011 Starałem się uzyskać jak najlepszy efekt zdjęć w warunkach polowych z moim kompaktem, ostatnio co chwile dostaje opierdziel za badziewne fotki to teraz trochę się do tego przysiadłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 no to pewne osoby się zdziwią Brawo Dumo pokazałeś klasę strasznie fajnie CI wyszedł tygrysek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Marca 2011 Autor Share Napisano 6 Marca 2011 Aj nie przesadzaj ale wielkie dzięki, właśnie nałożyłem na kotka biedronke i jak przeschnie jeszcze zrobię zacieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 Hamulec wygląda dziwnie, jakaś rdza się w nim usadowiła? Cieniowanie mogłoby być też bardziej stonowane. Mam nadzieję, że tak tego nie zostawisz (szczególnie dach wieży). A poza tym super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Marca 2011 Autor Share Napisano 6 Marca 2011 Hamulec od środka jest wymalowany na kolor mini. Cieniowanie mogłoby być też bardziej stonowane. Mam nadzieję, że tak tego nie zostawisz (szczególnie dach wieży). Przemyśle to jeszcze Zastanawiam się nad brudzingiem powoli żeby nie przesadzić. A tu pasowanie gąsienice: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Marca 2011 Autor Share Napisano 7 Marca 2011 Fotki przy świetle dziennym, mało widać ale przynajmniej naturalnie: Zacząłem prace nad wydechem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Marca 2011 Autor Share Napisano 8 Marca 2011 Ładne światło pogoda piękna postanowiłem cyknąć fotke, na dole wstępne założenie brudzingu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giwera Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Ta IV to C Dragona jeśli dobrze widzę? Dragon to jest, ale wersja E z pierdyliardem części. Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Marca 2011 Autor Share Napisano 9 Marca 2011 Standart, nie wiem dlaczego Dragon narabia tyle części gdzie Tamiya jakościowo taka sama a części dwa razy mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Nie porównuj Dragona do Tamiy bo to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Marca 2011 Autor Share Napisano 9 Marca 2011 Oj nowy dragon jest na prawde świetny moim zdaniem dorównuje tamiyi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 Wziąłem porady do serca siedze od rana i dopracowuję warsztat fotograficzny, Panowie oceńcie jak to teraz wygląda. PS: dorobiłem trochę rdzy gdzie nie gdzie. Mój polowy warsztacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 ostatnie zdjęcie ukazuję ciekawe spojrzenie na całość jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Marca 2011 Autor Share Napisano 11 Marca 2011 Tygrysek dostał kapcie, jeszcze sporo roboty będzie przy nich: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 11 Marca 2011 Share Napisano 11 Marca 2011 Fantastycznie ci wychodzi tygrysek:piwo: . Świetny efekt dało to cieniowanie. Nie wydaje się byc przesadzone. Chwilowo jest duży kontrast pomiędzy mocno skorodowanymi gąskami a czystą górą, ale coś mi się wydaje że to w najbliższej przyszłości się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Apdejcik: Malowanie skończone czas na brudzing, pierwszy raz użyłem pigmentów vallejo, dość długo trwało zanim się przyzwyczaiłem aale chyba wyszło w miare. Podwozie wymaga poprawek muszę urozmaicić troche kolorki i pościągać pigment gdzie nie będzie potrzebny. A i jeszcze coś pigmenty vallejo strasznie schodzą gorzej od MIG'ów. Pozdrawiam Dumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Oj nowy dragon jest na prawde świetny moim zdaniem dorównuje tamiyi Smile chyba na odwrót choć ja tam i tak w to nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Dumo napisał: Oj nowy dragon jest na prawde świetny moim zdaniem dorównuje tamiyi Smile chyba na odwrót choć ja tam i tak w to nie uwierzę Kto co lubi ja buduję w większości dragony i prawie nie narzekam Cyknąłem nowe fotki, bardziej oddają rzeczywistość niż poprzednie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Kto co lubi ja buduję w większości dragony i prawie nie narzekam Nie zrozumiałeś mojego przekazu, nie lubię tamki i uważam ją za marną firmę. Tak w skrócie,bo nie chce się rozpisywać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Nowa tamka jest jak najbardziej dobra, nowy Stalin i Jagdtiger to wyborne modele ISU-152 także, ale cenowo są przesadzone. Sam model tamki już dochodzi do 200zł bez żadnych dodatków. Wracając do tigera brudzenie jest zakończone nie mogę zrobić fotek bo jeszcze pigmentów nie zafixowałem ale jak dobrze pójdzie za tydzień galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi