rase Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Witam.Taki tam mały bobelek w skali 1:72.Podstawka przedstawia vw przedzierającego się przez wodniste błoto.Do modelu dodałem line na przednim zderzaku,antene oraz karton na dachu.Muszę jeszcze zrobić tylną rejestracje i pomalować podstawke na czarno.Kolor podstawki tymczasowy gdyż muszę kupić czarną farbke.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Witaj! Rzadko kiedy widuję Garbusa pomalowanego "po wojskowemu", nie mniej jednak moim zdaniem błoto na nim jest jakby to napisać przeskalowane. Nie pasuje mi ono do tej skali. Tyle błoto na nim musiałoby być chyba po tym jakby przejechał po bagnie ( przy założeniu, że nie utonął). Zdjęcia również nie są najwyższej jakości, aby ocenić model pod kątem efektów malowania, ewentualnych detali. PS: A jak ze sklejalnością modelu firmy MW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 PS: A jak ze sklejalnością modelu firmy MW? MW to szorty więc może być różnie.Sam nic nie sklejałem jeszcze, jednak po oblukaniu ramek do mojego Gaza AA z opancerzeniem powiem...dużo pracy bedzię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rase Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2011 Model miał wyglądać jak na tym zdjęciu lecz maska była tak tragiczna że tego niedało się połączyć więc dałem tą zwykłą.Malowałem go tym kolorem co było podane w instrukcji,a co do składalności to tragedia.Głównie kaste trudno spasować.Mnie błoto się podoba.Nie koniecznie musiał się w tym momencie ochlapać.mpgły go ochlapać inne pojazdy przejeżdzające obok.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobieski Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Witam. Faktycznie nieźle upaćkany Ale co się dziwić, te pojazdy to faktycznie ciężki orzech do zgryzienia. Cała masa szpachli idzie na tego "paznokcia", ale najgorsze że szyby to kompletnie do wymiany, ale ja też nie dałem rady ich dorobić przy moim. Następnym razem się nie poddam. Ale i tak cieszę się że chociaż ktoś je produkuje. Przecież wyglądają naprawdę świetnie. I jaka satysfakcja ze zwycięstwa nad taką materią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz309 Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Ładny kurdupelek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rase Napisano 21 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2011 I jaka satysfakcja ze zwycięstwa nad taką materią Model nie wyszedł mi jakoś tam super idealnie bo jakość plastiku na to niepozwoliła,ale po trudach mnie się podoba taki tam mały bobel i jestem zadowolony.Choć zrobiłem go na szybko nie jest tak zle.Bynajmniej mnie się tak wydaje.Jest to normalne że komuś się bodoba ,a innym nie.Co do szyb powiem jedno masakra!Z trudem dopasowałem przednią szybę.No ale i tak nie weszła tak jak powinna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMSON Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Co do szyb powiem jedno masakra! Tez tak myślę. Ale mimo tego dioramka całkiem miła dla oka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Ogólne wrażenie całkiem pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi