darek76 Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Witam, mam pz IV tamki , i mysle zrobić najpoźnieszy model, czyli J tke , czy istnieje? jakiś zestaw waloryzacyjny, aby przerobić wydech z tłumikiem na same rury wydechowe tak jak w poźnej J, czy może elementy od mobelwagena ( tamki), albo czy i snieje wogóle model najpoźniejszej Jtki, darek , P.S. Oczywiscie skala 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Dragon robi "czwórkę" z podwójnymi rurami wydechowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek76 Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2011 tak wiem tylkozapomiałem dodac ze chodzi mi o ostni model czyliz schitzenami thoma bo ogólnieto jest stary zestaw dragona w tym wariancie z przed 20 lat .d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 tak wiem tylkozapomiałem dodac ze chodzi mi o ostni model czyliz schitzenami thoma bo ogólnieto jest stary zestaw dragona w tym wariancie z przed 20 lat .d A patrzyłeś w zestawy blach ? Bo do Tamki 48 w blachach były opcje wydechu do późnej J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi