darek76 Napisano 17 Stycznia 2011 Napisano 17 Stycznia 2011 Witam, mam pz IV tamki , i mysle zrobić najpoźnieszy model, czyli J tke , czy istnieje? jakiś zestaw waloryzacyjny, aby przerobić wydech z tłumikiem na same rury wydechowe tak jak w poźnej J, czy może elementy od mobelwagena ( tamki), albo czy i snieje wogóle model najpoźniejszej Jtki, darek , P.S. Oczywiscie skala 1/35 Cytuj
madeira Napisano 17 Stycznia 2011 Napisano 17 Stycznia 2011 Dragon robi "czwórkę" z podwójnymi rurami wydechowymi. Cytuj
darek76 Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Napisano 17 Stycznia 2011 tak wiem tylkozapomiałem dodac ze chodzi mi o ostni model czyliz schitzenami thoma bo ogólnieto jest stary zestaw dragona w tym wariancie z przed 20 lat .d Cytuj
Adrianowro Napisano 17 Stycznia 2011 Napisano 17 Stycznia 2011 tak wiem tylkozapomiałem dodac ze chodzi mi o ostni model czyliz schitzenami thoma bo ogólnieto jest stary zestaw dragona w tym wariancie z przed 20 lat .d A patrzyłeś w zestawy blach ? Bo do Tamki 48 w blachach były opcje wydechu do późnej J Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi