General Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Wiem że ten temacik już wrzucił wcześniej jeden z użytkowników ale cóż, też miałem taki sam pomysł :-P. Ale do rzeczy, dioramka będzie przedstawiała odpoczynek radzieckich żołnierzy z zestawu MiniArt. Przygotowałem już wersję roboczą podstawki. Zamierzam ją gdzieniegdzie lekko przesypać śniegiem. Wojacy będą siedzieli na ściętym balu. Z góry uprzedzam że jest to moja pierwsza diorama i w tej kwestii jestem zielony. Proszę o wszystkie porady i uwagi w trakcie postępu prac, zarówno w kwestii samej dioramy jak i figurek (chodzi mi głównie o malowanie twarzy, gdyż jak na razie jest to moja najsłabsza strona w temacie robienia figurek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Zapraszam pana do poszukania troche , tez jestem na tym forum świezy ale troszke chęci i odpowiedzi na pytania same się znajdą. viewtopic.php?p=386230#386230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 21 Maja 2011 Autor Share Napisano 21 Maja 2011 Trochę czasu minęło i tyle się u mnie działo że nie miałem jakoś czasu usiąść znowu do tego projektu ale się zebrałem i coś ruszyłem. Oto fotki z wersji roboczej dioramy. Parę niedoróbek będę oczywiście poprawiał. Figurki "się robią", staram się głównie skupić na ładnym malowaniu twarzy. Może to znów trochę zająć gdyż na ukończeniu mam dwa modele na których teraz skupiam się najbardziej. Wszelkie uwagi i sugestie mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 Witam! Po mojch przygodach w modelarstwie odradzam tego koloru podłoż i proponuje więcej roślinności i trawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi