morfeusz_76 Napisano 24 Stycznia 2011 Share Napisano 24 Stycznia 2011 Witam Mam pytanko odnośnie pzh 2000 pod niemiecka bandera, czy w Iraku miały jakieś specjalne oznaczenia? Czy mogę wykorzystać kalki te z pudelka(Revell),ponieważ chciałbym umieścić ten ze pojazd na podstawce w klimacie wojny w Iraku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Stycznia 2011 Share Napisano 25 Stycznia 2011 Afganistan prędzej. I to nie z Bundeswehry tylko z Koninklijke Landmacht. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 25 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2011 ...jednym słowem niemieszków z haubicami w Iraku nie było?? Hm...Holendrzy to wiem ze byli tylko ze nie mam "holenderskich"kalek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Stycznia 2011 Share Napisano 25 Stycznia 2011 Nie było i nie będzie (miejmy nadzieję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 25 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2011 ..dzięki za odpowiedz...pozostają mi wiec afgańskie klimaty:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi