SOPOL73 Napisano 25 Stycznia 2011 Share Napisano 25 Stycznia 2011 Model to konwersja a dokładnie przemalowanie starego Thunderbolta co mi się nie podobał. Posiadałem kalkomanie Propagteam w tym malowaniu i postanowiłem jednego z kolekcji wymoczyć w krecie. Malowanie przedstawia jednostkę 73 OTU ( szkolną) RAF w Fayid Egipt 1944. Jest dostępne tylko jedno czarnobiałe zdjęcie i przez to nie ma 100% pewności czy kolor strzały na kadłubie był srebrny czy czerwony. Model malowany aero Pactrami. proszę o uwagi 8-) [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 25 Stycznia 2011 Share Napisano 25 Stycznia 2011 Dzbanki lubimy,co? .Bardzo ładny.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 25 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2011 Lubimy dzbany pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Fajny, ale to malowanie bardziejpasuje mi do Spitfire'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Lubimy dzbany pozdro Pełne browca czy winka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Ładnie wykonany modelik w ciekawym malowaniu. Nie jestem tylko pewien czy komory podwozia nie powinny być pomalowane na Zinc Chromate. Poza tym jest bardzo fajnie! Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Wnęki albo ZCY albo NMF. Bardzo ciekawe jest to malowanie i osobiście też sie do niego przymierzam z czasem. Z lewej strony maskowanie wyszło zdecydowanie lepiej niż z prawej. Fajnie że w tym malowaniu bo mam już dość oglądania takich samych P-47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 27 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2011 Pełne browca czy winka Najchętniej staropolski bimberek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi