mateusz kumorek Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Świetna zabawka pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erolek Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Technicznie - poziom przeze mnie nie do osiągnięcia. A na pewno nie w tym życiu. Nie mogę się jednak powstrzymać przed merytoryczną upierdliwością. Skąd Sten we Włoszech? Pozdrawiam Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uczesany Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Niesamowita jest ta praca, różnorodność zieleni i weathering czołgu to majstersztyk. Można popaść w modelarskie kompleksy. Świetna diorama. Mógłbyś zdradzić trochę sekretów ze swojego warsztatu Jakim kolorem malowałeś drewniane klamoty na kadłubie czołgu? Czy na figurkach stosowałeś płukankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 21 Lutego 2011 Autor Share Napisano 21 Lutego 2011 Erolek, racja. Nie było pod ręką użyłem ten tego Graty to mieszanki kolorów brazowych, beżowych i bieli. Numerków ine używam, mieszam na oko podczas malowania. Trochę tego, trochę tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi