artoor_k Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Czołem! Prezentuję in-box modelu myśliwca z uniwersum Macrossa czyli sztandarowej i kultowej już VF-1S Valkyrii. Jest to model w skali 1:48 , drugi model Hasegawy z Macrossa w tej skali. Wypraski są bardzo dokładne i widać że firma uczy się z modelu na model Początkowo nie miałem zamiaru wejść w posiadanie VF-1 ale jak zobaczyłem że będzie w malowaniu bazującym na znanych JOLLY ROGERS to klamka zapadła i nie żałuję Dedykowane blachy do tego modelu są w drodze , jak dojdą to również zaprezentuję Trochę szczegółów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 29 Stycznia 2011 Super Moderator Share Napisano 29 Stycznia 2011 A jak z jakością? Na zdjęciach wygląda jak, nie przymierzając, białe wypraski Revella, którego najczęściej składa się lipnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 29 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2011 Póki co nie robiłem żadnych przymiarek ale poprzedni YF-19 składał się wyśmienicie więc mam cichą nadzieję że tu będzie tak samo. A plastik jest dobrej jakości. Ślady po wypychaczach przeważnie są niewidoczne. Poza tym widać że matryce są nowe,nadlewek zero , przesunięć formy brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sirin Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Hej, artoor_k pochwal się ile za niego dałeś bo mi ślina leci co prawda kasy i tak brak ale można założyć nową skarbonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Można dokupić jeszcze blaszki do 1:48-ek http://galaxykits.com/?news/509/Blaszki_do_Macrossow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 3 Lutego 2011 Autor Share Napisano 3 Lutego 2011 Można dokupić jeszcze blaszki do 1:48-ek http://galaxykits.com/?news/509/Blaszki_do_Macrossow Już je mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 12 Marca 2011 Autor Share Napisano 12 Marca 2011 No i doszły już blachy. Prezentują się zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi