MWALLO Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Witam! Przedstawiam nowy model mojego autorstwa, jak na razie tylko modulacja, jeszcze sporo pracy... Podczas poprawiana jarzma, skalpel niefortunnie zjechał mi na palec :-> Do rzeczy, model po modulacji: Po "olejach", doszły koła i gąski,-nałożyłem wstępnie kurz: Mam nadzieje, że wkrótce uda mi się zrobić update. Pozdrawiam Michał Edytowane 31 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 No bedzie to model okupiony krwia (jest czerwony z reszta:) - Twoj palec nie wyglada najlepiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 31 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2011 Z palcem już OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 uciałeś sobie kawalek paznokcia czy tylko krew go przykrywa? Tez sie ciałem juz pare razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 31 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2011 Był odcięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 Ja to raz miałem skalpel wbity w stopę. Zsunął mi się z biurka i tak niefortunnie spadł,że wbiło mi się całe ostrze po rękojeść, jakieś 2 cm. A ile krwi było. Takiej wunderwaffe to jeszcze nie widziałem.Z ciekawością popatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 rozpoczynaja sie historie z frontu modelarskiego poteżna ta lufa, szkoda że taki muchomorek ale co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Lutego 2011 Share Napisano 1 Lutego 2011 czas pomyslec o ustanowieniu orderu "ranny podczas sklejania" (modelarski odpowiednik Purple Heart). masz u mnie nominację. bardzo ciekawy projekt i ładnie malowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 1 Lutego 2011 Share Napisano 1 Lutego 2011 czas pomyslec o ustanowieniu orderu "ranny podczas sklejania" (modelarski odpowiednik Purple Heart). masz u mnie nominację. bardzo ciekawy projekt i ładnie malowany. kto wie moze mozna nadac medal kategori 'Niecodzienne malowanie' albo ' Ekstremalny kamuflaz'- i ten by dostal nominacje za malowanie krwia ...kto wie moze kiedys wykorzystam ten patent do robienia rdzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 1 Lutego 2011 Autor Share Napisano 1 Lutego 2011 ...kto wie moze kiedys wykorzystam ten patent do robienia rdzy Smile Raczej minii, model będzie w takim kolorze (minia- "gaszona" czerwień). Na tym etapie prac kolor faktycznie jet czerwony, ale po nałożeniu filtrów i kurzu nabierze właściwego koloru- oby ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 2 Lutego 2011 Autor Share Napisano 2 Lutego 2011 Ostro do przodu... Przez ostatnie dwa dni malowałem tego stwora, efekt, wyszedł tak: Jeszcze troszkę pracy i koniec, na Bytom dam rade- chyba... Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 5 Lutego 2011 Autor Share Napisano 5 Lutego 2011 Mimo, iż cisza w ty temacie, pokaże co zdziałałem do tej pory... Na Bytom dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Witam model co najmniej ciekawy, a mam pytanko, prawa gąska nie jest za długa? Przynajmniej takie wrażenie odniosłem. Poza tym fajnie ubabrany pigmentami, i ta jedynka z przodu wygląda jakby kredą napisana. A mam pytanie odnośnie filtrów, da rady samemu przygotować filtr, czy raczej trzeba się opierać na gotowych produktach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 5 Lutego 2011 Autor Share Napisano 5 Lutego 2011 Co do gąski to może i wisi troszkę za bardzo, ale teraz już nie dam rady nic zrobić :( Filtry jak najbardziej można robić samemu. Gotowe produkty zabierają nam poniekąd pole manewru przy doborze odpowiedniego dla nas koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi