sir.michal Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 A miałem już więcej Niemców już nie kleić, wiec może najpierw dwa słowa co mnie skłoniło aby takowego skleić. Skłoniła mnie lekcja historii, na której mam zamiar zaprezentować ten model. Jako model wyjściowy użyję tego zestawu: AFV Club 35063 Model miał być zasadniczo z pudła , ale do wykonania starówki potrzebowałem kalek wiec takowe zakupiłem, ale zakupiłem także skrajniki rb model: -Armo 35407 -rb model 35A01 Nie wiem co mam więcej napisać ,może napiszę abyście życzyli mi powodzenia. Pierwsze zdjęcia z postępów wstawię już niedługo. A i jeszcze tylko jedno, jak ktoś dysponuje jakimiś ciekawymi zdjęciami albo materiałami historycznymi to bardzo chętnie przygarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 1 Lutego 2011 Share Napisano 1 Lutego 2011 A i jeszcze tylko jedno, jak ktoś dysponuje jakimiś ciekawymi zdjęciami albo materiałami historycznymi to bardzo chętnie przygarnę. To zależy co już masz Chętnie popatrzę, też trzeba będzie zrobić kiedyś Starówkę, tyle że w innej skali Tu jest ciekawie: http://fish1963.blox.pl/2008/03/Oznaczenia-SdKfz-251-8222Starowka8221.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 1 Lutego 2011 Autor Share Napisano 1 Lutego 2011 Co mam, nic nie mam oprócz tych zdjęć ze stronki. Ale kolega z ''sPWM'' już zaoferował mi skany z książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi