kamil83 Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Witam! W ramch oderwania się od pancerki wykonałem model taki, jak w tytule. Boeing pochodzi z zestawu firmy Revell.Model raczej S-F. Jest to moje pierwsze spotkanie z samolotem i to jeszcze z cywilnym. Przyznaję, temat do łatwych nie należy. Model pomalowany pędzlem. Pierwszy i ostatni raz. Jesli kiedykolwiek popełnię samolot, to tylko aero. Zdaję sobie sprawę, że znajdziecie mnóstwo błędów, ale miejcie litość, bo znawcą tematu nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.tur Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Jak na pierwszy samolot nie jest źle ale jak na pierwszy model to już niekoniecznie. W większych samolotach problem jest z geometrią. Tu sobie poradziłeś raczej ale: -farba zbyt gęsta bo smugi -troszkę można by poprawić styki kolorów bo poszarpane -szpachli brak -szlifowania brak Jak dla tego tła to tylko tyle mogę dodać. Następne będą lepsze! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 3 Lutego 2011 Autor Share Napisano 3 Lutego 2011 Raczej nie będę robił samolotów cywilnych. Nie czuję się w tym temacie. Jak już to jakieś militarne. Czas pokaże. Póki co wracam do swoich czołgów, itd. Choć przygoda z samolotem okazała się ciekawa i na pewno zdobyłem nowego doswiadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter1981 Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Ładny model ,ale mam pytanie gdzie dostałeś tego ryaina ,poluje na niego jakis czas bez skutku .pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 3 Lutego 2011 Autor Share Napisano 3 Lutego 2011 I go nie upolujesz kolego, model w Polsce od paru lat niedostepny. Kupiłem boinga jakichś niemieckich linii lotniczych. I kupiłem kalki od pewnego kolegi z forum. I tak powstał ryanair. Na ebayu czasem się trafiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi