kamil83 Napisano 3 Lutego 2011 Napisano 3 Lutego 2011 Witam! W ramch oderwania się od pancerki wykonałem model taki, jak w tytule. Boeing pochodzi z zestawu firmy Revell.Model raczej S-F. Jest to moje pierwsze spotkanie z samolotem i to jeszcze z cywilnym. Przyznaję, temat do łatwych nie należy. Model pomalowany pędzlem. Pierwszy i ostatni raz. Jesli kiedykolwiek popełnię samolot, to tylko aero. Zdaję sobie sprawę, że znajdziecie mnóstwo błędów, ale miejcie litość, bo znawcą tematu nie jestem. Cytuj
lukasz.tur Napisano 3 Lutego 2011 Napisano 3 Lutego 2011 Jak na pierwszy samolot nie jest źle ale jak na pierwszy model to już niekoniecznie. W większych samolotach problem jest z geometrią. Tu sobie poradziłeś raczej ale: -farba zbyt gęsta bo smugi -troszkę można by poprawić styki kolorów bo poszarpane -szpachli brak -szlifowania brak Jak dla tego tła to tylko tyle mogę dodać. Następne będą lepsze! Pozdr Cytuj
kamil83 Napisano 3 Lutego 2011 Autor Napisano 3 Lutego 2011 Raczej nie będę robił samolotów cywilnych. Nie czuję się w tym temacie. Jak już to jakieś militarne. Czas pokaże. Póki co wracam do swoich czołgów, itd. Choć przygoda z samolotem okazała się ciekawa i na pewno zdobyłem nowego doswiadczenia. Cytuj
pioter1981 Napisano 3 Lutego 2011 Napisano 3 Lutego 2011 Ładny model ,ale mam pytanie gdzie dostałeś tego ryaina ,poluje na niego jakis czas bez skutku .pozdr Cytuj
kamil83 Napisano 3 Lutego 2011 Autor Napisano 3 Lutego 2011 I go nie upolujesz kolego, model w Polsce od paru lat niedostepny. Kupiłem boinga jakichś niemieckich linii lotniczych. I kupiłem kalki od pewnego kolegi z forum. I tak powstał ryanair. Na ebayu czasem się trafiają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi