Tovardsen Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Trafił mi w ręce model Sierry II, produkowanej przez okb grigorov ( http://www.okbgrigorov.com/ ). Modelik dość skromny ale porównując z modelami Polar Bear - opartymi ponoć o oryginalne plany - wychodzi dość autentycznie. Byłoby fajnie go zmontować - poszukuję materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Parę fotek -KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tovardsen Napisano 8 Lutego 2011 Autor Share Napisano 8 Lutego 2011 Wielkie dzięki A tak z babskiej ciekawości orientujesz się co to jest to skrzydełko po prawej stronie kiosku Kondora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Na skrzydelku zainstalowano czesc czujnikow systemu СОКС (система обнаружения кильватерного следа - system wykrywania sladu torowego). Pewnie poprzednik, lub prototyp МНК-200 "Тукан". Na pr.971 czyjniku umieszczone sa na sterburcie, a na pr.945A po prawej stronie kiosku. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Szczerze ? Nie mam pojęcia. Pewnie jakieś mierniki czy coś takiego. Nigdy się w to nie zagłębiałem. Dokładnie to samo znajdziesz w projekcie 971 ale tam wystaje z kadłuba. PS. Co za czort ? Gdy ja składałem fotki do tego postu Paweł już odpowiedział. Teraz też już wiem do czego to służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi