Tovardsen Napisano 7 Lutego 2011 Napisano 7 Lutego 2011 Trafił mi w ręce model Sierry II, produkowanej przez okb grigorov ( http://www.okbgrigorov.com/ ). Modelik dość skromny ale porównując z modelami Polar Bear - opartymi ponoć o oryginalne plany - wychodzi dość autentycznie. Byłoby fajnie go zmontować - poszukuję materiałów. Cytuj
Tovardsen Napisano 8 Lutego 2011 Autor Napisano 8 Lutego 2011 Wielkie dzięki A tak z babskiej ciekawości orientujesz się co to jest to skrzydełko po prawej stronie kiosku Kondora? Cytuj
PKD4GA Napisano 8 Lutego 2011 Napisano 8 Lutego 2011 Na skrzydelku zainstalowano czesc czujnikow systemu СОКС (система обнаружения кильватерного следа - system wykrywania sladu torowego). Pewnie poprzednik, lub prototyp МНК-200 "Тукан". Na pr.971 czyjniku umieszczone sa na sterburcie, a na pr.945A po prawej stronie kiosku. Pozdr. Pawel Cytuj
okonek Napisano 8 Lutego 2011 Napisano 8 Lutego 2011 Szczerze ? Nie mam pojęcia. Pewnie jakieś mierniki czy coś takiego. Nigdy się w to nie zagłębiałem. Dokładnie to samo znajdziesz w projekcie 971 ale tam wystaje z kadłuba. PS. Co za czort ? Gdy ja składałem fotki do tego postu Paweł już odpowiedział. Teraz też już wiem do czego to służy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi