BEDU Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Witam chciał bym zaprezentować mój model NISSAN SKYLINE R33 GT-R z firmy FUJIMI w skali 1/24 Zmiany: - nowy czerwony kolor - kalkomanie firm tuningowych - czarna maska a na niej kalkomanie firm tuningowych - nowe 18" calowe felgi z szerokim rantem - delikatnie przerobiony przedni zderzak z czarną dokładką - IC - czarno-czerwony spoiler - nowa rura wydechowa - wnętrze czarno-czerwone - sportowa kierownica - fotele kubełkowe firmy SPARCO - gleba - nowe czarne lusterka - przyciemnione tylne światła - czarne wkłady przednich lamp to chyba tyle A teraz zdjęcia ; Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Model jak najbardziej mi się podoba. Dobrze zrobiony. Na tych fotkach wygląda o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Elegancki model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Trzeba przyznać że to chyba najlepszy twój model jaki dotychczas pokazałeś Wykonanie naprawdę może się podobać, nie widać tej skórki ze zdjęć warsztatowych, chociaż może to zasługa fotek, są troszeczkę z za dużej odległości, chociaż widać że uszczelki szyb są nierówno pomalowane. U Ciebie również nie zaszkodził by wasch na IC. Stylu nie komentuje bo już zdążyłeś nas przyzwyczaić do swojej indywidualności, chociaż podoba mi się dobór naklejek ;) skąd je wziąłeś? Czekam na kolejny wóz z twojego warsztatu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 ...podoba mi się dobór naklejek ;) skąd je wziąłeś? O ile się nie mylę to między innymi na allegro można kupić "kalki tuningowe" które są chyba w dwóch wariantach - A i B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 9 Lutego 2011 Autor Share Napisano 9 Lutego 2011 Parę zestawów kalkomanii kupiłem kiedyś i sobie powoli je wykorzystuje Po zrobieniu zdjęć i dodaniu je na fora zorientowałem się ze zapomniałem założyć rejestracji :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Dołączam się do opinii przedmówców, bo rzeczywiście jest na co popatrzeć. Samochodzić jest bardzo miły dla oka, efektowny i jednocześnie nie wygląda tandetnie. Oby tak dalej kolego BEDU Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 Za******y TUNING a przez zdjęcia model wygląda jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Model bardzo przyjemny. Też uważam, ze to Twój najlepszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi