myeti Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Witam Po wielu próbach udało mi się coś "skleić" Wybór padł na Audi R8. Myślałem że revell się poprawił wraz z "nowinkami" ale cóż, rozczarowanie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.KOWAL Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Właśnie chciałem robić podobnego(ta sama kolorystyka). :P Zrobie coś innego. Podoba mi się Twój model,szkoda ze takie słabe fotki. Tylne światła dziwnie wyglądają i ustawienie kół troche dziwne, ale to normalka w Revell-ach. Pozdrawiam, M.KOWAL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akryl Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Bardzo ładny model, ale widać folję po kalkach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloner16 Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Ale bym sobie takim pod szkołę podjechał xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Witam Ogólnie Twoje R8 prezentuje się nieźle jednakże wspomniane wyżej ,odznaczające się kalkomanie oraz przedni znaczek Audi troche psują całokształt. Karoserii przydałoby się trochę więcej polerowania i wosk na koniec. Miejscami daje się odczuć grubość powłoki lakierniczej. Spory wpływ na odbiór Twojego modelu mają zdjęcia,które mogłyby być lepsze. Nie powinieneś zniechęcać się do Revella. Polecam Ci Trabanta wydanego przez tego producenta. To naprawdę bardzo fajny i dopracowany model. Pozdrawiam Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts