michi-232 Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Siemka Wpadł mi niedawno do głowy taki pomysł aby niedokończone wraki przerobić na machiny wojenne, jak w filmie pt."death race". Projekt obejmuje trzy modele: -Shelby gt500 revell (Bodajże rocznik 07) -Audi R8 revell -Nissan Gt-r aoshima Mustang będzie wyglądał tak: Audi to będzie mój wymysł. Nad nissanem jeszcze nie myślałem ale pewnie będzie zaopatrzony w jakieś działo. Sory za jakość fotek, robione telefonem ,prosiłbym jeszcze pana moda aby usunął temat z nissanem gt-r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Uuuu ostro też mam chęć coś takiego zrobić, może kiedyś. Widzę że będziesz rzeźbił w szpachli, zobaczymy co z tego wyjdzie, jestem bardzo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 13 Lutego 2011 Autor Share Napisano 13 Lutego 2011 Uuuu ostro też mam chęć coś takiego zrobić, może kiedyś. Widzę że będziesz rzeźbił w szpachli, zobaczymy co z tego wyjdzie, jestem bardzo ciekawy Nie będe rzeźbił w szpachli płaty polistyrenowe i szpachla tylko na łączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 No ciekawy jestem jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Również jestem ciekaw jak to wyjdzie bardzo ciekawy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Jak skończysz napisz OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Jak skończysz napisz OK? To jest warsztat, postępy są na bieżąco pokazywane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Hej jeśli nadal masz siły i ochote na projekt mustanga to looknij ten filmik . Po 2 minutach pojawia się coś co Chciałeś stworzyć może sie przydać ! Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agrotis Napisano 13 Listopada 2014 Share Napisano 13 Listopada 2014 Jestem fanem tego filmu, pokaż jeśli skończysz projekt z chęcią zobaczę efekt tej pracy byłbym skłonny nawet kupić tak model tego mustanga ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi