dr.Watson Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Witam W końcu po 2 mc model skończony. Na wstępie informuje że jest to moje małe SF, ponieważ wiem że Leosiów w tym malowaniu w iraku nie było, jeśli w ogóle były. Kanada wysłała do Afganu Leopardy, ale są zielone, przykryte w całości siatką maskującą, jak to widać na filmiku. Niestety dla mnie wykonanie takiej siatki było za trudne. Model w składaniu bardzo ciężki, gdyby nie szpachel, to wylądowałby w koszu, składanie wieży to koszmar. Wanna natomiast bardzo spaczona, musiałem nieźle się nakombinować, by trzymała kształt. Gąski poszły do kosza, wymieniłem na ruchome od "Bronco", Plecaki itp, od Legenda, linki wymieniłem na stalowe. boczna plandeka wykonana z chusteczki i wikolu. Figurki od "dragona". Chciałbym zaznaczyć że są to moje pierwsze figurki. Ogólnie polecam ten model, ze względu na niską cenę, u mnie chodzi po 80 zł. są w zestawie blaszki. Zapraszam do konstruktywnej krytyki, i zaznaczam że wiem iż merytorycznie jest to Qpa. Teraz jak widzę na fotach, mam kilka niedoróbek i niedomalowań, poprawię obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Fajny czołguś, jak mogę coś zaproponować, to wydrukuj jakieś zdjęcie pasujące do reszty i wstaw je za modele, będzie fajny efekt. Może być nawet czarno białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Ładnie i pięknie (czyli to samo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 14 Lutego 2011 Autor Share Napisano 14 Lutego 2011 Dzięki, z tym tłem to dobry pomysł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi